Installation av laddbox i Strängnäs

Kraftfull hemmaladdare och säker installation

Välkommen att kontakta oss på Din elinstallatör i Mälardalen AB om ni till exempel vill ha hjälp att installera en laddbox. Vi finns i Strängnäs men jobbar för både företag och privatpersoner även runt Eskilstuna med omnejd.

Fler och fler skaffar el- eller hybridbil och till det behöver man en säker elkälla. Om man har en elbil så ska den aldrig laddas från ett vanligt uttag då det inte är gjort för en sådan hög belastning och det medför en onödig brandrisk. När man i stället har en laddbox som är framtagen just för att kunna ladda på det här sättet, så blir det både effektivare och mer säkert.

Dessutom kommunicerar laddboxen om det skulle vara något fel och stoppar även laddningen när batteriet är fullt. Vi är auktoriserade elektriker med rätt kunskap och redskap för att installera laddboxar hos våra kunder.

Om man har ett garage så är det en bra plats att placera hemmaladdaren, men det fungerar också att ha en laddbox utomhus. Den är helt säker att montera på antingen husvägg eller annan vägg nära parkeringsplatsen och annars finns det att köpa en separat laddstolpe som man fäster laddboxen på.

För dig som letar laddbox i Eskilstuna eller Strängnäs
Om ni söker efter en installatör av laddbox i Strängnäs eller kringliggande ort så får ni gärna höra av er till oss. Vare sig ni redan har införskaffat en laddbox eller om ni vill beställa från vårt utbud.

För dig som letar laddbox i Eskilstuna eller Strängnäs

Om ni söker efter en installatör av laddbox i Strängnäs eller kringliggande ort så får ni gärna höra av er till oss. Vare sig ni redan har införskaffat en laddbox eller om ni vill beställa från vårt utbud. En som vi har på lager och som vi rekommenderar är en laddstation som heter Charge Amps Halo.

Den är liten till storleken men väldigt kraftfull och har blivit en omtyckt bästsäljare. Halo har marknadens högsta IP-värde och en kompakt design med genomtänkta funktioner. Det här är en laddbox med schuko-uttag för kupévärmare, LED-belysning som underlättar när det är mörkt och en fast kabel som är böjbar och flexibel enda ner till -25 grader.

Det här är detaljer och funktioner som gör att den lämpar sig väldigt bra till våra olika årstider här i Norden. Vad som också är bra att veta är att laddboxen är uppkopplingsbar, vilket gör att ni kan få enkel och smidig uppdatering på senaste mjukvaran för den bästa funktionen.

Kontakta oss redan idag om ni bor nära Strängnäs eller Eskilstuna och önskar hjälp med någon slags elinstallation. Vi har även en fantastisk funktion på hemsidan där ni som kund i tre enkla steg kan boka och beställa både produkter och tjänster.

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?