Behöver ni elbilsladdare i Strängnäs?

En egen laddbox förenklar vardagen

Fler och fler väljer att skaffa elbil eller hybridbil och även om det har många fördelar, så behövs det lite mer planering för att det dagliga användandet ska fungera smidigt. En egen laddbox är att föredra så att ni kan ladda upp batteriet när bilen står parkerad hemma och vi finns till hands för att installera elbilsladdare i Strängnäs och kring Eskilstuna.

Vi på Din Elinstallatör i Mälardalen är auktoriserade elektriker som precis som företagsnamnet avslöjar, jobbar med all form av elinstallation. Det kan handla om belysning, elcentraler, uttag och strömbrytare för att nämna några exempel på vanliga arbetsuppdrag.

Vi har också stor kompetens inom smarta hem, vilket kan vara olika tekniska funktioner i hemmet för både komfort och säkerhet. Det som är spännande med el är att det både underlättar vår vardag, men det finns också så mycket roliga möjligheter att göra våra hem mer personliga med exempelvis genomtänkt belysning eller smarta lösningar.

Om ni har egna idéer eller vill rådfråga oss vad vi kan göra, så tveka inte att höra av er. När det handlar om elbilsladdare så vill vi kunna erbjuda det allra bästa och därför har vi noga utvalda produkter på lager.

Vi installerar elbilsladdare i Eskilstuna
Vi installerar högkvalitativa elbilsladdare i Strängnäs och Eskilstuna med omnejd och jobbar gentemot både privatpersoner och företagskunder.

Vi installerar elbilsladdare i Eskilstuna

Det är viktigt att inte använda vanliga eluttag när man ska ladda sitt bilbatteri eftersom de inte är anpassade för sådan hög belastning och det medför farlig brandrisk. Med en elbilsladdare får man både snabbare och säkrare laddning.

Vi installerar högkvalitativa elbilsladdare i Strängnäs och Eskilstuna med omnejd och jobbar gentemot både privatpersoner och företagskunder. En av de elbilsladdare vi erbjuder heter Eesee Home och den är framtagen för att passa både olika elfordon och elnät.

Det här är en smart och säker laddbox som känner av om elbilen stöder 3-fasladdning eller inte, den klarar att ladda flera fordon samtidigt och anpassar laddningen till vardera fordons uppladdningsbehov. Om man har ett garage kan det vara att föredra att installera sin elbilsladdare där, men annars går det bra att montera den utomhus.

Antingen om husväggen är i anslutning till parkeringen eller så finns möjlighet att införskaffa en laddstolpe. Vi hjälper er med all information som ni kan tänkas behöva och tillsammans ordnar vi med den bästa lösningen för er. Varmt välkomna när ni söker elbilsladdare i Strängnäs och professionell installation.

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?